Blogg

  

NYHET! BESTÄLL CHIHUAHUA BOXEN!

22 feb 2018

Nyhet från Skogens Pärla! Chihuahua boxen! En överaskning för dig och din chihuahua varje månad.  En välanpassad box för just chihuahua! Boxen inehåller 5-7 olika saker iform av godis, ben, leksaker och tillbehör.  Du väljer själv hur länge du vill prenumerera. Start erbjudande!! Första boxen 49kr +frakt 59kr.  Totalt värde: 500kr!  


Uttställning Mantorp

18 nov 2017

Hemma efter en dag på Östergötlands kennelklubbs utställning i Mantorp. Leo skötte sig exemplariskt och charmade både hundar och människor=) 


Cirkelträning liten hund=)

9 nov 2017

Hej! Letat efter cirkelträningar för små hundar. Vilket inte var så lätt att hitta. Så då får jag väl skapa en själv då! Söndagen den 12 nov så tränar vi "Möte med andra hundar". Vi träffas på ängen och tar sedan en gemensam promenad på naturstigen.  Välkomna till Largbacksvägen 10 söndagen den 12 nov kl [...]


En spännande tid väntar!!

2 nov 2017

Nu har min fina tik Rosa parats med sin prins Capari! Höglöpet har nu börjat avta så nu får vi se om Rosa verkar dräktig. Kan det bli valpar till jul=)


En promenad i fina höstvädret

16 okt 2017

Härligt varm idag. Nästan 15 grader=) 


Välkommen till min nya sida Skogens Pärla

16 okt 2017

Hej! Här kommer du att få följa en mysig kennel i hemmamiljö. Våra hundar Leo, Rosa, Bella-Rosa och Hazel bor tillsammans med min familj. Vi är ute i skogen varje dag. De får mycket aktivitet och kärlek.     


 

 
 

Välkommen

Välkommen till www.skogensparla.n.nu.

 

 

Aktuellt 

Nyhet! Nu lanseras

Chihuahua boxen 

Önskar du beställa! Fyll i din epost adress i fältet

 

Länkar